Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bemutatkozunk

Gluténmentesen is finomat

Minden azzal kezdődött, hogy apukámnak szerettem volna igazán finom, gluténmentes kenyeret sütni. Újdonsült lisztérzékenyekként azt tapasztaltuk, hogy alig volt finom, valóban gluténmentes termék a piacon. Évekig kísérleteztem, mire sikerült otthoni körülmények között igazán jóízű pékárukat sütnöm. Örömmel tölt el, hogy ma már Veletek is megoszthatjuk, kedvenc Glulu’s FreeFrom finomságainkat. Hiszünk abban, hogy gluténmentesen is lehet jókat és finomat enni! Bízunk benne, hogy jó úton haladunk afelé, hogy mindenkinek finomat tudjunk kínálni.

 

Valóban érzékenyeknek/ az érintetteknek/ fejlesztünk

Nagyon fontos, hogy színtisztán gluténmentes az üzemünk. Senki nem hozhat be gluténtartalmú élelmiszert (vagy bármi mást) hozzánk. Amíg az üzemünkben tartózkodik valaki, gluténmentesen kell, hogy étkezzen. Alapból glutén- és laktózmentes minden termékünk, ám vannak tejfehérje-, tojás- és teljesen allergénmentesek is.  Különösen figyelünk arra, hogy az allergéneket tartalmazó recepteket térben és időben elkülönítve készítsük el egymástól. Garantáljuk, hogy a termékeink nyomokban sem tartalmaznak olyan összetevőt, amely a csomagoláson nincsen feltüntetve.

Kevés márka tud megfelelni ennyi kritériumnak

A célunk, hogy kompromisszumok nélkül élhessünk akkor is, ha mentesen kell étkeznünk. Minél több allergéntől mentes a termékünk, annál több embernek tudunk segíteni. Hosszas munkával válogatjuk ki a megfelelő és garantáltan gluténmentes alapanyagokat. Büszkék vagyunk arra, hogy értékes gabonákból készült lisztekkel sütünk, a saját receptúránk alapján. Keményítő helyett rengeteg kölesliszt, cirokliszt, gluténmentes zabliszt kerül a termékeinkbe. Ezek nemcsak a megfelelő tápértéket biztosítják, de egyedi ízvilágot is adnak.

Ha másoknak is ízlik, akkor kerül gyártásba az új termék

Hosszas fejlesztés, tesztelés és kóstoltatás előzi meg egy termék piacra kerülését. Csoportos kóstolásokat szervezünk, amibe influenszereket és ételérzékenységben érintetteket is bevonunk. Emellett a csapatunk is aktívan részt vesz a folyamatban, hiszen van köztünk lisztérzékeny, inzulin rezisztens, laktózérzékeny és vegán is. Nálunk előnynek számít, ha ételérzékenységben érintettek a kollégáink. Szerintünk motiváltabb és elhivatottabb az, aki saját tapasztalatból ismeri a mentes diétázás csínját-bínját. A visszajelzések alapján igyekszünk minél tökéletesebbre fejleszteni a termékeket. Élénken figyeljük a piac igényeit, a vásárlói jelzéseket, a hibáinkból mindig tanulunk, folyamatosan a tökéletesre törekszünk.